Notice: Undefined variable: tag in /home/polykon/public_html/mitkerunk.hu/index.php on line 48

Notice: Undefined variable: tag in /home/polykon/public_html/mitkerunk.hu/index.php on line 49
Ajándék lista

Ajándéklista? Mi is ez?

Közeledik egy nagy nap? A nap, amiről már előre tudod, hogy szeretteid meg fognak ajándékozni? Várod a meglepetést, de titkon rettegsz is attól, hogy olyasmit kapsz majd, amivel nem tudsz mit kezdeni, esetleg valamit amiből van már három a szekrényedben, miközben amire nagyon vágysz, azt senki sem sejti?

Segíts megajándékozóidnak és támogasd őket ötleteiddel, hiszen nálad jobban senki sem tudja, mire van szükséged, mi szíved vágya!

Erre vagyunk mi itt!

Legyen szó közelgő Karácsonyról, névnapról vagy ballagásról, szülinapról vagy Húsvétról, itt a mi felületünkön elkészítheted saját ajándéklistádat akár általánosságok, akár konkrét termékek megjelölésével! Miután kész a listád, elküldheted a linket szeretteidnek, kollégáidnak e-mail-ben vagy Facebook-on, amit aztán ők átnézegetve kiválaszthatják mire van keretük, mit tudnak számodra megvásárolni, elkészíteni.

A rendszer úgy van kitalálva, hogy csak a link pontos ismerői tudnak belépni és ketten nem választhatják ki ugyanazt az ajándékot. Hogy a meglepetés azért megmaradjon, te magad is csak az esemény másnapján fogod tudni megnézni ki mit szemezgetett ki az ajándékok közül!

Tovább a részletekre!

Ha ajándékozó vagy, akkor mindez hogyan segít?

Ugye ismered az érzést, amikor szeretnél valakinek olyasmit adni, aminek valóban nagyon örülne, jó sokáig gondolkozol, majd végre jön az ötlet, elkészíted, megvásárolod! ...Aztán amikor átadod az ajándékot, az illető csak forgatja értetlenül, mint bantunéger a télikabátot, kényszeredett mosollyal megköszöni, majd félreteszi és tudod, hogy egy újabb kacattal gazdagítottad...

Weboldalunk használatával ezt a gondot végképp kiküszöbölheted: ha szeretted itt készíti el az Ajándéklista saját verzióját, garantáltan azzal tudod meglepni, aminek nagyon fog örülni, hiszen puskázhatsz a vágyai közül! Bíztasd tehát ismerőseidet a felület használatára, hogy ne adj ki többet pénzt, ne fordíts többé időt olyasmire, aminek nem örül a megajándékozott!

Impresszum
Elérhetőségek
Listaírás
Ajándéklisták
Gyakori kérdések
Cikkek
?
Hibajelzés
Tagdíj
Megosztás
Statisztika
Kezdőoldal
Bejelentkezés
Regisztráció